Εμμένει στην απόφασή του ο Κ. Λαλιώτης

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2004 14:18
UPD:15:19

A- A A+

ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ του να είναι υποψήφιος στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας επανέλαβε σήμερα ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης, κατά τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Λαλιώτης είχε διατυπώσει την πρόταση αυτή πριν από οκτώ μήνες, όταν αποπέμφθηκε από τη γραμματεία του κόμματος, ενώ στη σημερινή συνάντηση ο υπουργός Εξωτερικών θα τον καλούσε να συμμετάσχει ενεργά στα ψηφοδέλτια της Β' Πειραιά.

Ο κ. Λαλιώτης τόνισε πάντως ότι θα είναι «παρών και στην πρώτη γραμμή». Είπε επίσης ότι η ανάδειξη του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος σηματοδοτεί νέα εποχή για τη χώρα μας, «αλλάζει το πολιτικό τοπίο και οριοθετεί έναν νέο ιστορικό κύκλο, μια νέα μεταπολίτευση».

Ο Γιώργος Παπανδρέου γεννά προσδοκίες στη μεγάλη πλειοψηφία στον ελληνικό λαό και κυρίως στους νέους, πρόσθεσε. «Εάν το 1974 ήταν η χρονιά γέννησης του ΠΑΣΟΚ, το 2004 μπορεί και πρέπει να σημάνει τη χρονιά της αναγέννησής του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας: «Ο αγώνας μας είναι δύσκολος αλλά αξίζει την προσπάθεια, απαιτεί συσπείρωση και ομοψυχία, οράματα, ιδέες και δεσμεύσεις για μια Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων, για μια Ελλάδα με διαφάνεια και θεσμούς. Αυτές τις θέσεις έχω διατυπώσει εδώ και πολλά χρόνια, με σθένος και πολλές φορές με κόστος».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι η διαδρομή του με τον Κώστα Λαλιώτη έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και τόνισε ότι η σημερινή συνάντηση ήταν φιλική και εγκάρδια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή