Έκλεισε θέση στους ομίλους του Champions League η Άρσεναλ

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 20:05
UPD:20:22
REUTERS/Jason Cairnduff
A- A A+

Η Άρσεναλ έκανε το μεγάλο βήμα για συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στο «Όλντ Τράφορντ» από την άμεση διεκδικήτρια του ίδιου στόχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο 30΄ με τον Ερέρα και κρατούσαν τη νίκη ως το 81ό λεπτό, όταν ύστερα από σέντρα του Γουόλκοτ η μπάλα χτύπησε στον Μπλάκετ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βίκτορ Βαλντές.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα είχε αντικαταστήσει στο 75΄ τον συμπατριώτη του Νταβίντ Ντε Χέα (τραυματίστηκε), στο ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την πρώτη παρουσία του σε αγώνα μετά τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με τη Θέλτα.

Η (τρίτη) Άρσεναλ διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών (71 - 69) από την τέταρτη Γιουνάιτεντ, κι ενώ έχει ακόμη δύο εντός έδρας αγώνες ως τη λήξη, με Σάντερλαντ (εξ αναβολής) και τη Γουέστ Μπρομ.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ θα παίξει την τελευταία αγωνιστική (38η, 24/6) στην έδρα της Χαλ, με τις «τίγρεις» να δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις