Αγγλία: «Βλέπει» Μπέιλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 11:30
UPD:11:32
REUTERS/ANDREA COMAS
A- A A+

Στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τους «μπέμπηδες» να έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για την απόκτηση του Ουαλού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί οι «μερένγκες» να δαπάνησαν περίπου 100 εκ. ευρώ για να φέρουν τον Μπέιλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά η χρονιά που διάγει ο πρώην παίκτης της Τότεναμ δεν είναι καθόλου καλή. Πρόσφατο παράδειγμα οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από τους οπαδούς της «Βασίλισσας» στη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους.

Η Μ'αντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γνωστό πως θα δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα το καλοκαίρι για να ενισχυθεί, προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να επιστρέψει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ήδη απόκτησε τον Ολλανδό διεθνή επιθετικό, Μέμφις Ντεπάι κι έπεται συνέχεια, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να αποτελεί το μεγάλο στόχο του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του βρετανικού Τύπου, απασχολεί μεταγραφικά και τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» αισιοδοξούν ότι σε περίπτωση που η Ρεάλ αποφασίσει να τον παραχωρήσει τότε θα έχουν τον «πρώτο λόγο».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις