Γ. Αγγελόπουλος: Πάμε να το πάρουμε

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 00:13
UPD:00:15
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία εξαετία και αυτό δεν αλλάζει ό,τι κι αν γίνει εδώ. Θα παραμείνουμε οι πιο επιτυχημένοι. Πάμε να το πάρουμε όμως, κανένας δεν έρχεται μόνο για τη συμμετοχή» δήλωσε ευθέως ο κ. Αγγελόπουλος δίνοντας πρώτος το σύνθημα της νίκης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μαζί με τον αδελφό του Παναγιώτη, δεν «μάσησε» τα λόγια του απόψε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στη Μαδρίτη για να καλύψουν το φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας.

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία εξαετία και αυτό δεν αλλάζει ό,τι κι αν γίνει εδώ. Θα παραμείνουμε οι πιο επιτυχημένοι. Πάμε να το πάρουμε όμως, κανένας δεν έρχεται μόνο για τη συμμετοχή» δήλωσε ευθέως ο κ. Αγγελόπουλος δίνοντας πρώτος το σύνθημα της νίκης. 

«Αντιμετωπίζουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει πέντε φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Αν το πάρουμε θα μιλάμε για άθλο. Γίνεται όλη τη χρονιά απίστευτη δουλειά από όλους» πρόσθεσε ο κ. Αγγελόπουλος, που όταν ρωτήθηκε για το «μυστικό» της επιτυχίας απάντησε ότι «για μυστικά θα μιλήσουμε την Κυριακή το βράδυ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις