Σούπερ Λίγκα: «Αθώος» ο Γιακουμής, υψηλό πρόστιμο σε Πανιώνιο

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 22:30
UPD:22:33
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στα «μαλακά» έπεσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δέχθηκε το επιχείρημα περί «άγνοιάς» του στην ουσία μεθυλεξαναμίνη, η οποία είχε ανιχνευθεί σε δείγμα του και τού επέβαλε την ποινή της επίπληξης, ενώ απάλλαξε τον «Δικέφαλο». 

Σε άλλες αποφάσεις της, η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Πανιώνιο για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της ίδιας αγωνιστικής ο Πανθρακικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ (για το παιχνίδι με την Ξάνθη), η Καλλονή με 1.000 ευρώ (για το ματς με τον Ατρόμητο) και ο Παναθηναϊκός επίσης με 1.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε άλλες αποφάσεις της, που αφορούν την 33η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει 4.000 ευρώ για τη συνάντηση με την Καλλονή, ενώ 1.500 ευρώ θα καταβάλει ο Πανιώνιος και άλλα τόσα ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κυανέρυθρων», Νίκος Ζαμάνης, στον οποίο επιβλήθηκε επίσης ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι ημέρες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις