Ποτάμι: Το «αλαλούμ» ενισχύει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 17:29
UPD:18:38
SOOC/Nikos Libertas
A- A A+

Επικριτικό απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίζεται το Ποτάμι, σχολιάζοντας ζητήματα σχετικά με την οικονομία και τις διαπραγματεύσεις, ενώ κάνει λόγο για σύγχυση και αλαλούμ.

Το Ποτάμι επισημαίνει ότι σήμερα η κυβέρνηση αναφέρθηκε σε νέους φόρους με διαρροές στην εφημερίδα «Αυγή», με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και του υπουργού Οικονομικών.

Παράλληλα, αναφέρει, επικαλούμενο δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην πληρωθούν ομόλογα που λήγουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ή να βρεθεί άλλος τρόπος πληρωμής.

Επιπλέον, επισημαίνει ότι ο κ. Κατρούγκαλος επανέφερε την ατζέντα του δημοψηφίσματος, με πρόταση για «όχι» σε περίπτωση ρήξης.

«Αναρωτιέται κανείς αν σκόπιμα προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση ή αν βρίσκονται οι ίδιοι σε σύγχυση», σημειώνει το Ποτάμι, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του, για ενημέρωση σχετικά με τις κυβερνητικές θέσεις.

«Το αλαλούμ μπορεί να προσφέρει τηλεοπτικό θέαμα αλλά ενισχύει την αβεβαιότητα στην οικονομία και την ανασφάλεια στην κοινωνία», καταλήγει το Ποτάμι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή