Σημίτης - Βενιζέλος καταθέτουν σήμερα στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 09:50
UPD:10:35
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένονται σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες. 

Έπειτα από πρόταση της εισαγγελέως της Έδρας το δικαστήριο κάλεσε να καταθέσουν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-1999, ικανοποιώντας το αίτημα που ο βασικός κατηγορούμενος πρώην υπουργός Άμυνας διατυπώνει επί τρία χρόνια, μετά τη σύλληψή του, τον Απρίλιο του 2012, για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών που φέρεται να έλαβε για τις συμβάσεις προμήθειας των υποβρυχίων και των TOR M1.

EUROKINISSI

Στις 20 Μαΐου πρόκειται να καταθέσουν και οι πρώην υπουργοί Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου. Το δικαστήριο έχει καλέσει, επίσης, για τις 27 του μήνα ως μάρτυρες και τους αρχηγούς των τριών όπλων το επίμαχο χρονικό διάστημα,  Αθανάσιο Τζογάνη, Μανώλης Παραγιουδάκη και Γιώργο Ιωαννίδη.

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σήμερα στο δικαστήριο θα βρίσκεται και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, η οποία ήδη μετήχθη στο Εφετείο. Το τελευταίο διάστημα η κ. Σταμάτη απουσίαζε από τις συνεδριάσεις. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή