Βουλή: Αντιπαράθεση στη συνεδρίαση για τον διορισμό διοικητή στον ΟΓΑ

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 18:39
UPD:18:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

Η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διορίζει τον Θ. Μπακαλέξη, ο οποίος εκτός από Γενικός Διευθυντής του ΟΓΑ ήταν και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

A- A A+

Αντιπαράθεση υπήρξε στη Βουλή με αφορμή την προεκλογική «προτροπή» της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη να αγοράσουν οι πολίτες χαρτί υγείας επειδή θα υπάρξει έλλειψη αν κέρδιζε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής, που ενέκρινε τον διορισμό του Θανάση Μπακαλέξη στη θέση του Διοικητή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, η βουλευτής της Ν.Δ. ισχυρίσθηκε ότι δεν έχει πει ποτέ αυτή την φράση και απείλησε με μηνύσεις.

Αρχικά η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διορίζει τον Θ. Μπακαλέξη, ο οποίος εκτός από Γενικός Διευθυντής του ΟΓΑ ήταν και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

«Όσα λέτε έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα όπως και όσα λέγατε προεκλογικά ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας», σχολίασε ειρωνικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος.

«Είστε απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχω πει. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη», απάντησε η κ. Βούλτεψη και κάλεσε τον βουλευτή να ακούσει την εκπομπή για να διαπιστώσει ότι «δεν το έχω πει ποτέ αυτό που μου αποδίδετε. Είναι αποτέλεσμα τρολαρίσματος».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης παρενέβη και σημείωσε ότι «είναι άκαιρο» να τίθεται το θέμα και επισήμανε ότι δεν εξετάζει αν και τι έχει ειπωθεί, αλλά το ύφος: «ό,τι έχει πει κανείς είναι καταγεγραμμένο. Σημασία όμως δεν έχει το τσιτάτο. Το τι έχει πει κανείς, αλλά το ύφος. Το θέμα που συζητούμε ξεφεύγει του χαρτιού υγείας».

Όμως η κ. Βούλτεψη επέμεινε και απείλησε πως σε όποιον ξαναπεί για το θέμα του χαρτιού υγείας θα υποβάλλει μήνυση. «Μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα -δεν θέλω να πω ότι δεν έχει ανδρισμό- καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους», είπε.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή