ΝΒΑ: Ο νόμος του «βασιλιά»

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 12:54
UPD:12:57
USA Today Sports/Dennis Wierzbicki
A- A A+

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε διάθεση αλλά δεν ήταν σε καλή βραδιά, καθώς ως εκείνη τη στιγμή είχε 9/22 δίποντα, 1/7 τρίποντα κι έκανε πολλά λάθη, μεταξύ των οποίων δύο επιθετικά φάουλ στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.

Όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του, όμως, έδειξε τη μεγάλη κλάση του και με πολύ δύσκολο σουτ υπό την ασφυκτική άμυνα του Τζίμι Μπάτλερ χάρισε στους Καβαλίερς τη νίκη με 86-84 μέσα στο Σικάγο, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής και δίνοντας ξανά το πλεονέκτημα έδρας στους «ιππότες».

Ο σούπερ σταρ του Κλίβελαντ είχε 25 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ με 31 πόντους πάλεψε περισσότερο από τον καθένα στους «ταύρους», αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα.

Εν τω μεταξύ, μια νίκη από τους τελικούς της Δύσης απέχουν πλέον οι Κλίπερς μετά τη το 128-95 επί των Ρόκετς και το 3-1. Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν τελείωσε με 26 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ είχε και τη βοήθεια του Μπλέικ Γκρίφιν που πρόσφερε άλλους 21 πόντους.

Για τις «ρουκέτες» ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 21 πόντους, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου χρησιμοποιήθηκε για 9:36, όταν όλα είχαν κριθεί, έχοντας 2 πόντους, ένα ριμπάουντ αλλά και 4 λάθη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις