Παίρνει πτυχίο στα 94

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 13:46
UPD:13:47
West Virginia University
A- A A+

Τις σπουδές του στο «West Virginia University» αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στον Μάιο ένας άνδρας 94 ετών, ο οποίος είχε γραφτεί στο τμήμα Μηχανικής του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου το μακρινό 1939.

Ο Άντονι Μπρούτο από το Μόργκανταουν των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε τις σπουδές του πριν από 76 χρόνια, ωστόσο αναγκάστηκε να τις διακόψει κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να καταταγεί στην αεροπορία στρατού.

Μετά το τέλος του πολέμου ο κ. Μπρούτο παντρεύτηκε και ξανακάθισε στα φοιτητικά έδρανα, ωστόσο μία ασθένεια της συζύγου του τον ανάγκασε πολύ σύντομα να σταματήσει και πάλι τις σπουδές του, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και στην αναζήτηση εργασίας.

WEST VIRGINIA UNIVERSITY

Ο 94χρονος εργάστηκε ως μηχανικός σε εργοστάσια κατασκευής αεροσκαφών, ενώ μετά τη συνταξιοδότησή του, πριν από περίπου 30 χρόνια, ξεκίνησε να φτιάχνει ξύλινα γλυπτά πτηνών και άγριων ζώων, καθώς και κοσμήματα.

Πάντοτε, ωστόσο, είχε στο μυαλό του ότι έχει μείνει μία σημαντική εκκρεμότητα, όπως λέει. «Ήταν σημαντικό για εμένα να αποφοιτήσω», συμπληρώνει ο κ. Μπρούτο.

Πλέον, ο 94χρονος φτιάχνει μία ξύλινη κορνίζα για το πτυχίο του, ενώ ερωτηθείς για το αν προτίθεται να παρακολουθήσει κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, δηλώνει πως προτιμά να... κάνει ένα διάλειμμα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή