Ολυμπιακός: Επαφή Περέιρα για Τζούρισιτς

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 14:17
UPD:15:19
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο 23χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα Φίλιπ Τζούρισιτς φέρεται να αποτελεί έναν από τους στόχους του πρωταθλητή Ελλάδας.
A- A A+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» να κινούνται σε πολλά μέτωπα και να έχουν διαδοχικές επαφές.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο 23χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα Φίλιπ Τζούρισιτς φέρεται να αποτελεί έναν από τους στόχους του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Τζούρισιτς, ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης, παραχωρήθηκε φέτος ως δανεικός από τους Λουζιτανούς σε Μάιντς και Σαουθάμπτον, ενώ για την περίπτωσή του εικάζεται ότι μίλησε ήδη ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Βίτορ Περέιρα με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Αυτά προς το παρόν στην Ευρώπη, γιατί επαφές υπάρχουν και στο άλλο άκρο της γης. Στην Αργεντινή, εν προκειμένω, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έκανε την πρώτη επαφή με την Εστουδιάντες για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Γκουίντο Καρίγιο, για τον οποίο πάντως η διαπραγμάτευση αναμένεται δύσκολη, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της η διοίκηση σκοπεύει να προτείνει ανανέωση συνεργασίας στον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος υπήρξε από τους πλέον σταθερούς σε διάρκεια υψηλής απόδοσης παίκτες του Ολυμπιακού φέτος.

Ο νεαρός Γάλλος φουλ μπακ έχει κινήσει το ενδιαφέρον συλλόγων από προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του για άλλο ένα έτος, δηλαδή από το 2018 που λήγει το συμβόλαιό του να ανανεώσουν ως 2019.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις