Πανιώνιος: Ο Τσακίρης διαψεύδει τα περί επιστροφής του

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 13:07
UPD:15:30
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει κάποια σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, σκεφτόταν την επιστροφή του σε περίπτωση που η ιστορική ομάδα υποβιβαζόταν και επέλεγε τη λύση της Γ΄ Εθνικής ώστε να διαγραφούν τα χρέη της.

Ο ίδιος, ωστόσο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο. «Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής σε οποιαδήποτε κατηγορία. Αν υπήρχε σενάριο επιστροφής, είτε για μένα είτε για τον οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή, σίγουρα θα μας συνέφερε να μπούμε σήμερα στην ομάδα, που έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και με λίγα χρήματα μπορεί να διαχειρίζεται το υπάρχον χρέος και να το μειώνει σιγά-σιγά» είπε ο κ. Τσακίρης.

Αιτιολογώντας το συλλογισμό του ανέφερε ότι «δεν είμαστε ΑΕΚ για να διαθέτουμε εκατομμύρια στη Γ΄ Εθνική από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τον ΟΠΑΠ, ούτε κόβουμε 20.000 εισιτήρια. Προσωπικά φοβάμαι ότι αν πέσουμε στη Γ΄ Εθνική θα μείνουμε εκεί. Είναι τραγικό το τάιμινγκ αυτής της συζήτησης, την παραμονή μιας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης. Εφόσον βγήκε αυτό το αυθαίρετο σενάριο, τουλάχιστον ας το σβήσουμε πριν από την έναρξη του ματς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις