Μήνυση για πλαστογράφηση της υπογραφής του κατέθεσε ο Γ. Κίρκος

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2004 12:57
A- A A+

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κίρκος, ισχυριζόμενος ότι δεν υπέγραψε την επίμαχη τροπολογία, αλλά άγνωστος πλαστογράφησε την υπογραφή του.

Όπως αναφέρει στη μήνυση, δεν συνυπέγραψε και δεν εξουσιοδότησε άλλον να υπογράψει γι αυτόν, ενώ η υπογραφή του κάτω από το κείμενο της τροπολογίας έχει πλαστογραφηθεί.

Ο κ. Κίρκος σημειώνει ότι την ημέρα που κατατέθηκε η τροπολογία δεν βρισκόταν στην Αθήνα αλλά στη Θεσσαλονίκη και στις 21 Ιανουαρίου που ψηφίστηκε δεν βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, αλλά στην αίθουσα Γερουσίας, όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και ήταν ένας εκ των ομιλητών.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση διενέργεια γραφολογικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί η πλαστογράφηση της υπογραφής του και της διενέργειας κατεπείγουσας εξέτασης για την ανακάλυψη των δραστών.

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα κάνει το καθήκον της αλλά και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι θα πράξει το δικό της καθήκον για την πλήρη ηθική και πολιτική αποκατάστασή και δικαίωσή μου. Η πλαστογράφηση της υπογραφής μου πλήττει βάναυσα την προσωπική και πολιτική μου τιμή και αξιοπρέπεια», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Κίρκος και προσθέτει: «Στόχος μου είναι η πλήρης διαφάνεια και η αλήθεια σε ότι τουλάχιστον με αφορά, όπως απόλυτα διαφανής και πεντακάθαρη είναι η επαγγελματική (ορθοπεδικός γιατρός) και πολιτική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή