Κ. Λαπαβίτσας: Αν η συμφωνία αντιβαίνει το πρόγραμμά μας να τεθεί στην ετυμηγορία του λαού

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 13:54
UPD:14:06
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

(φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

«Oποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να είναι συμβατή με το προγραμμα μας διαφορετικά θα υπάρξουν αντιδράσεις» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

Μιλώντας στην Επόμενη Μέρα στο Action 24, πρόσθεσε ότι αν δεν είναι συμβατή πρέπει «να καταφύγουμε στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού».

Από την πλευρά του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ακολούθησε λανθασμένη διαπραγματευτική τακτική και η νέα συμφωνία θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους φόρους απ όσους προέβλεπε το mail Χαρδούβελη. «Oδηγούμαστε ολοταχώς σε ένα νέο δυσβάσταχτο μνημόνιο τον Ιούνιο» εκτίμησε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να περιμένει στήριξη της συμφωνίας από το ΠΑΣΟΚ , καθώς κινδυνεύουνν πλέον οι θυσίες χρόνων του ελληνικού λαού.

Παράλληλα κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής για τη στάση που κράτησε στη λεκτική επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγού στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

«H κ. Κωνσταντοπούλου βάζει πλάτη στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, άποψη με την οποία συντάχθηκε και το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή