Υδατοσφαίριση: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 09:36
UPD:09:40
INTIME SPORTS

Οι Πειραιώτες, που τελείωσαν την κανονική περίοδο στην Α1 χωρίς ήττα (22 νίκες σε ισάριθμα ματς) είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

A- A A+

«Αυλαία» σήμερα στο 16ο φάνιναλ φορ του Κυπέλλου υδαρτοσφαίρισης ανδρών στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου, με τους δύο ημιτελικούς, Παναθηναϊκός-Υδραϊκός (17:30) και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:00).

Οι Πειραιώτες, που τελείωσαν την κανονική περίοδο στην Α1 χωρίς ήττα (22 νίκες σε ισάριθμα ματς) είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Εύκολα ή, δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας, ενώ πιο αμφίρροπη παρουσιάζεται η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Υδραϊκό, όπου και εδώ οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο.

Μεγάλη απούσα της εφετινής διοργάνωσης είναι η Βουλιαγμένη, η οποία μετά από τρεις σερί τελικούς και ένα τρόπαιο (2012) αποκλείστηκε από τον Υδραϊκό, ενώ ο Εθνικός, που τερμάτισε δεύτερος στην κανονική περίοδο της Α1, δεν δήλωσε καν συμμετοχή στο κύπελλο.

Ο τελικός του φάιναλ φορ είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (9/05) στις 19:00.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις