ΗΠΑ : Κοριτσάκι επέζησε πέντε ημέρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2004 07:46
A- A A+

Ένα κορίτσι τριών ετών επιβίωσε επί πέντε ημέρες μετά από τροχαίο δυστύχημα σε ερημική τοποθεσία των ΗΠΑ, τρεφόμενο με βρώμικα μπισκότα και αντλώντας θερμότητα αγκαλιάζοντας το σώμα της νεκρής μητέρας του, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Η μικρή Έιντζελ Έμερι ανακαλύφθηκε από περιπολικό της αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα, κοντά σε έναν ερημικό αυτοκινητόδρομο στην Πολιτεία της Αριζόνα (δυτικά). Η μικρή ήταν κουλουριασμένη δίπλα στη νεκρή μητέρα της.

Η 44-χρονη μητέρα της Πατρίσια Μαρί Έμερι-Γουέιντ «κατά τα φαινόμενα είχε σκοτωθεί προ πέντε ημερών στο τροχαίο δυστύχημα», που έγινε σε απόσταση 30 χλμ. από την πολίχνη Γκλόουμπ. Το αυτοκίνητο χτύπησε σε ένα δέντρο κι αναποδογύρισε στην άκρη του δρόμου.

Όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, η μικρή είχε αντίληψη του τι είχε συμβεί. «Ήταν αφυδατωμένη κι αμέσως μας ζήτησε νερό», τόνισε αστυνομικός, τονίζοντας πως το παιδί τρεφόταν με κάτι βρώμικα μπισκότα που υπήρχαν στο αυτοκίνητο.

Η μικρή οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για την αφυδάτωση, αλλά και τα κρυοπαγήματα που υπέστη εξαιτίας του κύματος ψύχους που πλήττει την περιοχή.

Η οικογένειά της είχε επισημάνει την εξαφάνισή τους, καθώς είχαν διαπιστώσει πως μητέρα και κόρη δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από τις 21 Ιανουαρίου, ημερομηνία που θα επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή