Μαρινάκης: Έχω ευρωπαϊκό όραμα για τον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 14:21
UPD:14:25
olympiacos.org

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. 

Ο κ. Μαρινάκης συνεχάρη άπαντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα πρέπει να χαλαρώσουν καθώς η περίοδος θα ολοκληρωθεί για τους πρωταθλητές με το στόχο που τούς απομένει, δηλαδή το Κύπελλο Ελλάδας.

«Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γιορτάσαμε όλοι τον 42ο τίτλο αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψετε στη σκληρή δουλειά. Μένουν 16 μέρες για τον τελικό του Κυπέλλου και σε αυτές οφείλετε να είστε επαγγελματίες 100%» είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

«Θέλω να τα δώσετε όλα και να κλείσουμε πανηγυρικά τη χρονιά. Με το νταμπλ, όπως σας αξίζει. Καταφέρατε σπουδαία πράγματα και στην Ευρώπη φέτος. Είδατε τι καταφέρνουν οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε, η Γιουβέντους, η Ντνίπρο...» πρόσθεσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

«Όλος ο σχεδιασμός που ήδη έχει αρχίσει είναι για να πάμε ακόμα πιο ψηλά στις διεθνείς διοργανώσεις. Έχουμε καταφέρει να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κάθε χρόνο πρέπει να καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Το δικό μου όραμα για τον Ολυμπιακό είναι ευρωπαϊκό και ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα» υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις