Χ.Πρωτόπαπας για επίμαχη τροπολογία: Δώσαμε απάντηση ήθους, έκλεισε το ζήτημα

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2004 14:02
A- A A+

«Πολιτικά η ιστορία έχει κλείσει. Εμείς τολμήσαμε, προβάλλαμε μια πολιτική με ήθος, αρχές και αξίες. Ας τολμήσουν και οι άλλοι να πράξουν κάτι ανάλογο. Δείξαμε ότι έχουμε όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα και την κοινωνία της».

Αυτά τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το θέμα της επίμαχης τροπολογίας για το Πόρτο Καρράς και την πρόσφατη διαγραφή Γιάννη Ανθόπουλου από το ΠΑΣΟΚ.

«Επειδή μερικοί δεν έχουν πολιτικές θέσεις προσπαθούν να καλλιεργούν επ' αόριστον ένα κλίμα σκανδαλολογίας. Εμείς δώσαμε μία απάντηση ήθους που κλείνει αυτό το ζήτημα», τόνισε ο κ. Πρωτόπαπας.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου εξ άλλου, θα υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για το σύστημα διακυβέρνησης, σοβαρή παράμετρος του οποίου είναι η πολιτική ηθική, η οποία και αποκαταστάθηκε με τη στάση μας», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το θέμα που δημιουργήθηκε από την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας, ο κ. Πρωτόπαπας σημείωσε πως ο χειρισμός της υπόθεσης από το Γιώργο Παπανδρέου «σε γενικές γραμμές συναντά την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας».

Ο κ. Πρωτόπαπας σημείωσε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν θα υπέγραφε την τροπολογία και τόνισε πως η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε επενδύσεις αλλά με όρους καθαρούς και όχι εκβιαστικούς.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε τέλος, πως δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τους εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή