Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία της 4χρονης Άννυ

Η μητέρα φαίνεται ότι δεν γνώριζε για τη πράξη του συντρόφου της
Τρίτη, 05 Μαΐου 2015 13:02
UPD:13:46
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Όπως ανέφερε ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Χρ. Παπαζαφείρης, ο παιδοκτόνος ομολόγησε και περιέγραψε τις πράξεις του, ενώ η μητέρα φαίνεται ότι δεν γνώριζε για τη πράξη του συντρόφου της.

A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Στις 8 ή 9 Απριλίου εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές ότι δολοφονήθηκε η 4χρονη Άννυ, η εξαφάνιση του πτώματος της οποίας έγιναν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. με ιδιαίτερα ειδεχθή και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο.

Όπως ανέφερε ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Χρ. Παπαζαφείρης, ο παιδοκτόνος ομολόγησε και περιέγραψε τις πράξεις του, ενώ η μητέρα φαίνεται ότι δεν γνώριζε για τη πράξη του συντρόφου της.

Συγκεκριμένα εξακριβώθηκε ότι η 25χρονη είχε ταξιδέψει πριν το Πάσχα και είχε αφήσει το παιδί στον 27χρονο. Για δύο βδομάδες η μικρή έμενε με τη μητέρα του δράστη και πριν το Πάσχα την πήρε ο πατέρας της, ενώ η μητέρα επέστρεψε στη χώρα στις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία ο δράσης μετά τη δολοφονία καθάρισε τις σωληνώσεις προσπαθώντας να σβήσει οποιαδήποτε στοιχεία ενώ εξαφάνισε το πτώμα με τρόπο ώστε να μην καταλάβει κανείς τι έκανε (πέταγε τα κομμάτια σε κάδους της περιοχής).

Η ΑΥΓΗ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ

Ίχνη αίματος βρέθηκαν σε πολλά σημεία του σπιτιού όπου τελέστηκε η δολοφονία, αλλά η εύρεση των μελών του σώματος της 4χρονης κρίνεται αδύνατη.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, μετά τη δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος ο πατέρας πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του.

«Ενδείξεις ότι ο 27χρονος κακοποιούσε το παιδί συστηματικά»

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι η δολοφονία της 4χρονης έγινε τη Μ. Παρασκευή, ενώ μέχρι την Κυριακή του Πάσχα ο παιδοκτόνος φέρεται ότι είχε εξαφανίσει όλα τα κομμάτια του πτώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από το προανακριτικό υλικό προκύπτουν ενδείξεις ότι ο 27χρονος κακοποιούσε το παιδί συστηματικά.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν τέλος ότι τα παιχνίδια και η κούνια της 4χρονης που πουλήθηκαν από τον πατέρα της σε ομοεθνή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή