Οι «Εκδικητές» των ρεκόρ

Η ταινία συγκέντρωσε το ποσό των 187,7 εκ. δολαρίων, μέσα σε τρεις μόλις ημέρες
Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 14:31
UPD:14:31
A- A A+

Εντυπωσιακό «άνοιγμα» κατάφερε να κάνει η δεύτερη ταινία των «Εκδικητών» της Marvel, η οποία βγήκε την Πρωτομαγιά στους σκοτεινές αίθουσες.

Μέσα σε τρεις μόλις ημέρες, η ταινία με τίτλο «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron», συγκέντρωσε το ποσό των 187,7 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Disney, κι έγινε η δεύτερη ταινία με το καλύτερο άνοιγμα στο αμερικάνικο box - office.

Η πρώτη ταινία των «Εκδικητών», η οποία  είχε συγκεντρώσει 207,4 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε τρεις ημέρες προβολής, εξακολουθεί να  έχει την πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας, αλλά «Η εποχή του Ultron» απειλεί να την εκθρονίσει καθώς η θριαμβευτική  πορεία της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα συνεχίζεται.

Αντιμέτωποι με ένα εξελιγμένο ρομπότ

Στη νέα περιπέτεια της Marvel, οι αγαπημένοι υπερήρωες επιστρέφουν δριμύτεροι, με ακόμα μεγαλύτερη ομάδα και δύο εντυπωσιακούς αντιπάλους, στην τρισδιάστατη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Τζος Γουέντον.

Με πρωταγωνιστές τον - βραβευμένο με Όσκαρ - Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, τους  - υποψήφιους για Όσκαρ - Τζέρεμι Ρένερ και Μαρκ Ράφαλο και τους Σκάρλετ Γιόχανσον, Άαρον Τέιλορ - Τζόνσον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουορθ, Κρις Έβανς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Χέιλι Άτγουελ, Πολ Μπέτανι, Άντι Σέρκις και Στέλαν Σκάρσγκαρντ, ντυμένους με τα κοστούμια τής - επίσης βραβευμένης με Όσκαρ - Αλεξάντρα Μπερν, αυτήν τη φορά οι Εκδικητές έρχονται αντιμέτωποι με ένα εξελιγμένο ρομπότ, που στρέφεται εναντίον της ανθρωπότητας.

naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς