Γεύμα εργασίας θα έχουν Γιούνκερ - Σαμαράς

«Εποικοδομητικές» οι συζητήσεις στο Brussels Group
Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 13:44
UPD:13:47
EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, επισημαίνοντας ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται εδώ και χρόνια και πως αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η Ελλάδα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Βρυξέλλες,

του Νίκου Μπέλλου

Κατ’ ιδίαν συνάντηση, υπό μορφή γεύματος εργασίας, θα έχουν σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, επισημαίνοντας ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται εδώ και χρόνια και πως αντικείμενο της συζήτησης θα είναι η Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για τις εργασίες του Βrussels Group, επισημαίνοντας ότι ξαναρχίζουν σήμερα, ενώ χαρακτήρισε εποικοδομητικές τις μέχρι τώρα συζητήσεις, διευκρινίζοντας όμως ότι απομένουν ακόμη πολλά να γίνουν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το γεγονός ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και όλοι βρίσκονται στις Βρυξέλλες είναι από μόνο του θετικό. Είμαστε ικανοποιημένοι για το εποικοδομητικό πνεύμα που επικρατεί, αλλά και τον εντατικό τρόπο των συζητήσεων, είπε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει σύγκλιση των θέσεων.

Το επόμενο ραντεβού και ευκαιρία ταυτόχρονα είναι η συνεδρίαση του Εurogroup, στις 11 Μαΐου, και όποια πρόοδος σημειωθεί μέχρι τότε είναι καλοδεχούμενη, κατέληξε ο εκπρόσωπος.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή