Γ. Σακελλαρίδης: Καμία απολύτως διάσταση απόψεων μεταξύ ΥΠΟΙΚ - Πρωθυπουργού

Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 13:16
UPD:14:00
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως διάσταση στις απόψεις του κ. Βαρουφάκη με τον Πρωθυπουργό», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στις φήμες που θέλουν το Μαξίμου να έχει έρθει σε ρήξη με τον υπουργό Οικονομικών.

Όπως είπε, υπάρχει πολύ συγκεκριμένη γραμμή της κυβέρνησης, την οποία τη συμμερίζονται όλοι στην ομάδα διαπραγμάτευσης, της οποίας επικεφαλής είναι ο υπουργός Οικονομικών. 

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Βαρουφάκης τυγχάνει της απόλυτης εκτίμησης της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Η ΑΥΓΗ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ

Ερωτηθείς από ποιο πρόσωπο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο επόμενο Eurogroup απάντησε πως «θα είναι ο υπουργός Οικονομικών, ως είθισται». 

Λίγο νωρίτερα ο κ. Βαρουφάκης είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι «παρά τους ευσεβείς πόθους που βασίζονται σε φήμες», θα παραμείνει υπουργός Οικονομικών στην Ελλάδα και διαπραγματευτής στο Eurogroup.

To σχετικό tweet είχε αποδέκτη τον οικονομολόγο Μοχάμεντ Ελ Εριάν, τον οποίο για τα καλά λόγια που χρησιμοποιεί σε άρθρο του στο Bloomberg View στο οποίο αναφέρει ότι «ο Βαρουφάκης αξίζει να εισακουστεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή