Φ. Γεννηματά: Δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου για την κυβέρνηση

Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 12:47
UPD:12:51
FOSPHOTOS/Alexandros Katsis

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά (φωτ. αρχείου) τόνισε πως δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου για την κυβέρνηση, ούτε μέσω δημοψηφίσματος, ούτε μέσω εκλογών.

A- A A+

Να ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις και τη Βουλή κάλεσε τον Πρωθυπουργό η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση είναι εθνική υπόθεση.

«Μιλάμε για ένα πρόγραμμα-γέφυρα; Μιλάμε για ενδιάμεση συμφωνία; Μιλάμε για οριστική συμφωνία; Θα περιλαμβάνει και ρυθμίσεις επιπλέον σε σχέση με το χρέος. Αν δεν έχουμε τη συνολική εικόνα και το πού πηγαίνει η χώρα, τι χρηματοδότηση προσμένει από αυτή τη συμφωνία η κυβέρνηση, είναι αδιανόητο να τοποθετούμαστε σε επιμέρους ζητήματα», σχολίασε η κ. Γεννηματά μιλώντας στο Mega.

Υποστήριξε ακόμη πως η «η αδράνεια και ο χαμένος χρόνος όλων αυτών των μηνών που έχει οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία την πραγματική οικονομία αποτελούν στην πραγματικότητα νέα μέτρα». «Η κυβέρνηση έχει ήδη πάρει μέτρα σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των εργαζόμενων σε αυτές και των ανέργων, που βλέπουν να απομακρύνεται η ελπίδα», πρόσθεσε.

Τόνισε δε πως δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου για την κυβέρνηση, ούτε μέσω δημοψηφίσματος, ούτε μέσω εκλογών. «Όταν ακούω να λέει ο πρωθυπουργός ότι ο λαός θα πρέπει να αποφασίσει και να μιλήσει τί σημαίνει; Ότι ο λαός θα πάρει τις ευθύνες. Σε μια δημοκρατία δεν υπάρχουν ανεύθυνοι άρχοντες», παρατήρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή