Φουστέρ: Δεν ξέρω αν θα μείνω

Κυριακή, 03 Μαΐου 2015 22:51
UPD:04/05/2015 00:12
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

«Είναι πέντε πολύ σημαντικά χρόνια για τη ζωή μου αυτά στον Ολυμπιακό. Θα μου λείψει ο Μπάλαζ που θα αποχωρήσει. Του αξίζει ό,τι καλύτερο και τον αγαπώ πολύ» δήλωσε συγκινημένος ο Φουστέρ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Νταβίδ Φουστέρ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μπάλαζ Μέγερι από τον Ολυμπιακό, ενώ όπως δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova δεν γνωρίζει αν και ο ίδιος θα βρίσκεται στον Πειραιά την επόμενη περίοδο.  

«Είναι πέντε πολύ σημαντικά χρόνια για τη ζωή μου αυτά στον Ολυμπιακό. Θα μου λείψει ο Μπάλαζ που θα αποχωρήσει. Του αξίζει ό,τι καλύτερο και τον αγαπώ πολύ» δήλωσε συγκινημένος ο Φουστέρ.

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν ξέρω αν θα βρίσκομαι εδώ του χρόνου και κανείς γενικά δεν ξέρει. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου» πρόσθεσε ο Ισπανός άσος που έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα του το διάστημα που φορά τη φανέλα της. 

Ο Ρομπέρτο αφιέρρωσε τον τίτλο στα παιδιά του, λέγοντας ότι «είναι υπέροχο αυτό που ζούμε. Θα ήθελα να ήταν εδώ τα παιδιά μου για να γιορτάσουμε μαζί. Τους αφιερώνω την επιτυχία μας και ό,τι κάνω στη ζωή μου το κάνω για αυτά».

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε: «Στην πρώτη μου χρονιά πανηγυρίζω το πρωτάθλημα. Είναι κάτι το υπέροχο. Μπροστά μας, όμως, έχουμε άλλη μία υποχρέωση. Να πάρουμε και το κύπελλο, έτσι ώστε να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο η χρονιά».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αυτό τον τίτλο τον αφιερώνουμε στον πρόεδρό μας που είναι συνέχεια κοντά μας και μας στηρίζει. Το αφιερώνουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Πάμε να πάρουμε και το Κύπελλο για να κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις