Σιούφας: Περιφρόνηση στους θεσμούς η απουσία Γ. Παπανδρέου

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2004 15:29
A- A A+

Προκλητική περιφρόνηση προς τους θεσμούς χαρακτήρισε ο γ.γ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Δημήτρης Σιούφας, την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

«Το συμπέρασμα από την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή είναι ξεκάθαρο. Από την μια μεριά η ηυβέρνηση που φεύγει, προσπάθησε ανεπιτυχώς να υπερασπιστεί το σύστημα εξουσίας ΠΑΣΟΚ που χρεοκόπησε. Ενώ ο νέος αρχηγός Γιώργος Παπανδρέου, έδειχνε προκλητική περιφρόνηση στους θεσμούς απουσιάζοντας από το κέντρο της πολιτικής, από το Κοινοβούλιο, το βάθρο της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Σιούφας.

«Από την άλλη μεριά ο Κώστας Καραμανλής ως εγγύηση μιας Νέας Διακυβέρνησης, η οποία στηριγμένη πάνω σε αρχές και αξίες, με νέα πολιτική που θα νοιάζεται για όλους τους Έλληνες και όχι μόνο για τους λίγους», πρόσθεσε ο γ.γ. της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο κ. Σιούφας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία το αποτυπώνουν όλες οι δημοσκοπήσεις. Είναι η απόφαση του Ελληνικού λαού να υπάρξει πολιτική αλλαγή. Να αλλάξει αυτή η αποτυχημένη Κυβέρνηση για να αλλάξουν οι αποτυχημένες πολιτικές που εφαρμόζει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή