Μπ.Ντάνστον: «Υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015 21:05
UPD:21:10
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Προσήλωση και συγκέντρωση είναι τα στοιχεία που θεωρεί ο Μπράιαν Ντάνστον ότι θα κρίνουν το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού με δηλώσεις που έκανε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ επισήμανε μεταξύ άλλων ακόμη ότι ο κόσμος της ομάδας θέλει τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου, ενώ δεν έκρυψε ότι η ομάδα θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω και για τον Λαφαγιέτ, που είναι τραυματίας και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει.

«Μπροστά μας έχουμε έναν 'τελικό'. Ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος και πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. Να στηριχθούμε 150% στο πλάνο του προπονητή μας», είπε αρχικά ο Αμερικανός πίβοτ και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από την ημέρα που κερδίσαμε τη Μπαρτσελόνα και προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ με σταματούν στο δρόμο οι φίλαθλοι της ομάδας μας και αφού πρώτα μου δίνουν συγχαρητήρια για την πρόκριση, στη συνέχεια μου ζητούν να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Σε όλους δίνω την ίδια υπόσχεση, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα. Εκτός αυτού, θα τα δώσουμε όλα και για ακόμη έναν λόγο. Θα παίξουμε και για τον Όλιβερ. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να παίξει σε αυτό το ματς και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να του δώσουμε χαρά.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις