Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Στάση εργασίας σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό
Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015 08:27
UPD:11:30
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
A- A A+

Mε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, το μετρό και το τραμ στην απεργία της Πρωτομαγιάς.

Αντίθετα, τα τρένα του Προαστιακού και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο.

Επιπλέον, τα αστικά λεωφορεία της Αθήνας, όπως και τα τρόλεϊ, δεν θα κινηθούν στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας τους (πρωί και βράδυ). Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα εργαστούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ οι συνάδελφοί τους των τρόλεϊ θα εργαστούν από τις 9 το πρωί ως τις 8.30 το βράδυ.

Οπως επισημαίνεται σε κοινή ανακοίνωση των σωματείων των εργαζομένων στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.), «τα τελευταία χρόνια με τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές ισοπεδώθηκαν μισθοί, συντάξεις, δικαιώματα και χιλιάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά, ενώ οι πληγές που προκλήθηκαν από τις μνημονιακές πολιτικές είναι πάρα πολλές».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της 24ωρης κινητοποίησης των σιδηροδρομικών στο προαστιακό και εθνικό δίκτυο, θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια σήμερα Πέμπτη, καθώς και όλα τα δρομολόγια της Παρασκευής, ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή