Στιγμές χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 15:54
UPD:15:55
ODN
A- A A+

Με τους αντιπάλους και τον Τύπο να κατηγορούν συχνά τους παίκτες της Τσέλσι για «βαρετό» ποδόσφαιρο, οι παίκτες των «Μπλε» αποφάσισαν να δείξουν πως διασκεδάζουν ακόμα και την ώρα του φαγητού.

Οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, ανάμεσα στους οποίους ο Ιβοριανός Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο αρχηγός της ομάδας Τζον Τέρι, έπαιξαν… τένις με το κεφάλι έχοντας το τραπέζι για φιλέ, με την μπάλα να καταλήγει τελικά στον κάδο των σκουπιδιών.

Τα αστέρια τον «Μπλε» έδειξαν να το χάρηκαν σαν να είχαν σκοράρει κάποιο κρίσιμο γκολ, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να δημοσιεύει το βίντεο στο Instagram, σχολιάζοντας πως η ομάδα του είναι… βαρετή.

Το βίντεο αλλά και το σχόλιο φαίνεται να έχουν ως αποδέκτες κυρίως τους φιλάθλους της συμπολίτισσας Άρσεναλ, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες την Κυριακή στο Λονδίνο τραγουδούσαν συνθήματα, χαρακτηρίζοντας την Τσέλσι «βαρετή».

Ο αγώνας έληξε 0-0, με την Τσέλσι να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την Άρσεναλ και τους υπόλοιπους διώκτες της και να παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή