ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ουδείς κίνδυνος για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 00:55
UPD:01:16
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με την τοποθέτηση του νομικού συμβούλου και αντιπρόεδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, Θεόδωρου Γιαννίκου.

Ο κ. Γιαννίκος έκανε απόψε αναφορά στα δημοσιεύματα, μέσω των οποίων οι «ευθρόλευκοι» θεωρούν ότι «... γίνονται με μεθόδευση για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός (...) Η πραγματικότητα είναι πως δεν έγινε οποιαδήποτε τοποθέτηση από τον κ. Ινφαντίνο, γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ή θέμα για τον Ολυμπιακό».

Όπως επισημαίνεται από τον κ. Γιαννίκο «συζητάμε για σκάνδαλα, για διαφθορά, για αναξιοπιστία. Όλα αυτά έχουν μία βασική συνισταμένη: Στηρίζονται σε οικονομικούς και μόνο λόγους και τακτικές. Στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα, η οποία να έχει πιο διαφανή, πιο ξεκάθαρα και πιο ακέραια οικονομικά από τον Ολυμπιακό. Ουδεμία άλλη. Και σε αυτό είμαι απόλυτος».

Και ο κ. Γιαννίκος καταλήγει: «Έχουμε εξεταστεί, εξεταζόμαστε μόνιμα από την UEFA και είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να πούμε, όχι με το χέρι στην καρδιά, αλλά ανοίγοντας τα στοιχεία μας -που τα έχουμε ανοίξει και τα έχουν δει και ξαναδεί- σε όλους όσοι ενδιαφέρονται, για τα οικονομικά μας δεδομένα. Δεν συμβαίνει αυτό με την πλειονότητα των άλλων ομάδων. Με αυτούς που θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστές μας υπάρχει διαφορά ουρανομήκης. Και στον τρόπο διαχείρισης και στον τρόπο σύνθεσης και στον τρόπο διαφάνειας. Τέλος να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση ή κοινό στοιχείο με τις υποθέσεις της Φενερμπαχτσέ και του Ολυμπιακού».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις