Σοκ στην Μπάγερν με Ρόμπεν

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 13:54
UPD:13:57
EPA/TOBIAS HASE

Ο Ολλανδός άσος των Βαυαρών έπαιξε χθες για πρώτη φορά μετά τη θλάση στους κοιλιακούς που τον είχε αφήσει εκτός για κάποιες εβδομάδες.

A- A A+

Πολύ ακριβό ήταν το τίμημα για την Μπάγερν Μονάχου στο χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού εκτός του εντός έδρας αποκλεισμού (στα πέναλτι) έχασε και τον Άριεν Ρόμπεν ως το τέλος της περιόδου.

Ο Ολλανδός άσος των Βαυαρών έπαιξε χθες για πρώτη φορά μετά τη θλάση στους κοιλιακούς που τον είχε αφήσει εκτός για κάποιες εβδομάδες. Ο Ρόμπεν πέρασε στο παιχνίδι στο 68΄ αντί του Τιάγκο Αλκάνταρα, αλλά αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό πόδι στο 84΄.

Ο Ρόμπεν υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων κατέστησαν σαφές ότι ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ούτε για τους εναπομείναντες αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, με την Μπάγερν να έχει πάντως κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, ούτε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπαρτσελόνα αλλά ούτε και στον τελικό, αν βεβαίως προκριθεί η Μπάγερν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις