Δεν πήραν άδεια ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 20:08
UPD:20:14
A- A A+

Η αισιοδοξία την οποία εξέφραζαν τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε αβάσιμη, καθώς σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στο σύλλογο της Ηπείρου, όπως και στον Πανθρακικό.

Το πρόβλημα, βεβαίως, είναι μεγαλύτερο για την ομάδα των Ιωαννίνων, που βρίσκεται μια «ανάσα» από τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αλλά ύστερα από αυτή την εξέλιξη μένει εκτός διαδικασίας ακόμη κι αν τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.

Ταυτόχρονα, τίθεται σε ισχύ ο περιορισμός ως προς τη μεταγραφική δραστηριότητα των συλλόγων που οι φάκελοί τους απορρίφθηκαν.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός, όπως και ο Πανιώνιος (δεν κατέθεσε καν φάκελο), έχουν δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές το καλοκαίρι, μία τον Ιανουάριο και δύο ανανεώσεις συμβολαίων για παίκτες άνω των 24 ετών.

Για ηλικίες κάτω των 24 ετών δεν ισχύει πάντως περιορισμός ως προς τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αντίθετα με τις προαναφερόμενες ομάδες, Λεβαδειακός, Πλατανιάς και Βέροια πήραν άδεια και μπορούν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις