Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε τον Σίλντεφελντ

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 01:10
UPD:09:27
EPA/MAXIM SHIPENKOV
A- A A+

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Γκόρντον Σίλντεφελντ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό το γιατί.

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο 30χρονος "Σίφο" θα έρθει στην Ντιναμό το καλοκαίρι μετά το τέλος της φετινής περιόδου και θα είναι παίκτης των ''μπλε'' για τα επόμενα τρία χρόνια» γνωστοποίησε ο κροατικός σύλλογος. 

Από την πλευρά του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε «πολύ χαρούμενος που τα πράγματα τελείωσαν με αυτό τον τρόπο. Για πολύ καιρό υπήρχαν επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους της Ντιναμό και σε μένα και τότε κατάλαβα αμέσως ότι ήθελα να γυρίσω πίσω (...) Τώρα έχω περισσότερη εμπειρία και μπορώ να σας πω ότι είμαι καλύτερος παίκτης και έχω πολλά να δώσω».

Η ιστοσελίδα της Ντιναμό φιλοξένησε επίσης δηλώσεις του προπονητή Ζόραν Μάμιτς, ο οποίος εκθείασε τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή: «Με τη βοήθειά του θα μπορέσουμε σίγουρα να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και έξω από το γήπεδο θα είναι σίγουρα παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις