Ο Ομπάμα συστήνει στο κοινό τον... οργισμένο μεταφραστή του

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 13:16
UPD:13:17
REUTERS/JOSHUA ROBERTS
A- A A+

Τον… οργισμένο μεταφραστή του σύστησε στο κοινό ο Μπαράκ Ομπάμα, στο πλαίσιο του ετήσιου Δείπνου των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ξεδιπλώνει το χιούμορ του σε μια βραδιά κατά την οποία «η Ουάσιγκτον εξυμνεί τον εαυτό της», όπως είπε χαριτολογώντας.

Ο κ. Ομπάμα κάλεσε στο βήμα τον ηθοποιό Κίγκαν – Μάικλ Κι, ο οποίος ανέλαβε να κάνει τον Λούθερ, τον «μεταφραστή της οργής» του Αμερικανού προέδρου.

Στο σκετσάκι που ακολούθησε, ο μεταφραστής ανέλαβε να εξηγεί στο κοινό τι πραγματικά σκέφτεται ο Μπαράκ Ομπάμα, ακόμα και όταν μοιάζει ψύχραιμος.

Στην ανάλαφρη ομιλία του, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο πρόεδρος Ομπάμα δεν δίστασε να ρίξει το καρφί του και στη Χίλαρι Κλίντον, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο ούτε τον εαυτό του, παρατηρώντας ότι η θητεία του στην προεδρία τον έχει γεράσει.

C-SPAN

Στο σοβαρό μέρος της ομιλίας του, ο πρόεδρος Ομπάμα αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους σε όλον τον κόσμο που φυλακίζονται άδικα και επισήμανε ιδιαίτερα την περίπτωση του Τζέισον Ρεζάιαν, του Αμερικανοϊρανού δημοσιογράφου της «Washington Post» που κρατείται σε φυλακή του Ιράν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή