Άλμα παραμονής από τη Λέστερ

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 19:16
UPD:19:21
REUTERS/Paul Currie
A- A A+

Η Λέστερ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 34ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπέρνλι, έφτασε στους 31 βαθμούς και βρέθηκε ύστερα από πάρα πολύ καιρό εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Το «χρυσό» γκολ της νικήτριας σημείωσε ο Βάρντι στο 60ό λεπτό, ενώ η Μπέρνλι βυθίστηκε στην κατάταξη καθώς είναι ουραγός με 26 βαθμούς και το μέλλον της προοιωνίζεται δυσοίωνο στην κατηγορία.

Νίκη που αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής της πέτυχε και η Χαλ με 2-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με σκόρερ και των δύο τερμάτων (51΄, 90΄+) τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Νταμ Εντόι.

Η ΚΠΡ έμεινε στο 0-0 εναντίον της αδιάφορης Γουέστ Χαμ και η κατάσταση είναι πια πολύ δύσκολη γι΄ αυτήν, αφού έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ επίσης 0-0 ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι της Γουέστ Μπρομ με τη Λίβερπουλ.

Η Σουόνσι πέρασε νικηφόρα από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» επικρατώντας της γηπεδούχου Νιούκαστλ με 2-3 (20΄ Πέρεθ, 88΄ Ντε Γιονγκ – 45΄+ Ολιβέιρα, 50΄ Σίγκουρντσον, 71΄ Κορκ), ενώ ούτε στο έκτο παιχνίδι του απογεύματος νίκησε η γηπεδούχος ομάδα, καθώς Στόουκ Σίτι και Σάντερλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες  1-1 (27΄ Ανταμ - 2΄ Γουίκαμ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις