Καρέ ηρώων της Marvel, σε νέες περιπέτειες

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 08:04
UPD:08:04
A- A A+

Το «Fantastic Four» είναι η νέα φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης και πιο παλιάς υπερηρωικής ομάδας της Marvel, με κάποιους από τους πιο υποσχόμενους χολυγουντιανούς σταρ στους κεντρικούς ρόλους.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση, οι αγαπημένοι υπερήρωες της Marvel έρχονται για να ξανασώσουν τον πλανήτη Γη από εξωγήινους εχθρούς, με τη βοήθεια τεσσάρων νέων προσώπων: των Μάιλς Τέλερ (Whiplash), Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Μπέιλ (Nymphomaniac) και Κέιτ Μάρα (House of Cards).

Στην υπόθεση της ταινίας, τέσσερις νεαροί μεταφέρονται  σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν, ένα περιβάλλον στο οποίο τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα και - ως «Fantastic Four» πλέον - πρέπει να μάθουν να τιθασεύουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους και να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τη Γη από έναν πρώην σύμμαχό τους, ο οποίος είναι πλέον εχθρός.

Ο ταλαντούχος και υποσχόμενος σκηνοθέτης Τζος Τράνκ κατευθύνει τους πρωταγωνιστές σε μια γεμάτη δράση περιπέτεια, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon, φέτος, στις 6 Αυγούστου.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς