Γ.Αλαφούζος: «Καταστροφικός ενδεχόμενος αποκλεισμός»

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 15:26
UPD:15:28
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC και στην εκπομπή «World Football».

A- A A+

Για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε ότι τυχόν αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων και της εθνικής από τις διεθνείς διοργανώσεις θα ισοδυναμεί με καταστροφή για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC και στην εκπομπή «World Football». Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν το βασικό θέμα της κουβέντας, με τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ να αναφέρεται στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ενδεχόμενος αποκλεισμός των ομάδων από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, σε περίπτωση εφαρμογής του νέου αθλητικού νομοσχέδιου.

«Ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός. Αυτός του συμβιβασμού. Η UEFA και η FIFA πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν το θέμα», είπε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε: «Μέλη της ΕΠΟ κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες και προφανώς υπάρχει πρόβλημα. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση απάντησε: «Νομίζω ότι πρόκειται για σοβαρή κατάσταση. Αντί να βρουν λύση άμεσα, υπάρχουν αρκετοί που προσποιούνται πως όλα βαδίζουν καλά, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο Grexit των ελληνικών ομάδων είπε: «Θεωρώ πως τυχόν απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και ο αποκλεισμός των εθνικών ομάδων, θα έχει καταστροφικές συνέπειες.»
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις