Χάος σε αυτοκινητόδρομο της Σκωτίας από τρακτέρ που οδηγούσε σκύλος

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 14:22
UPD:24/04/2015 12:10
TWITTER/‏@trafficscotland
A- A A+

Ο Δον το τσοπανόσκυλο συχνά – πυκνά ανέβαινε μαζί με τον ιδιοκτήτη του στο τρακτέρ, συνοδεύοντάς τον στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες, αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να αναλάβει... πρωτοβουλία.

Το ηλικίας τεσσάρων ετών τετράποδο εγκατέλειψε για λίγο τα καθήκοντά του ως τσοπανόσκυλο, οδηγώντας το μίνι τρακτέρ του αφεντικού του, για να καταλήξει στον αυτοκινητόδρομο Μ74, στο Νότιο Λάνκασιρ της Σκωτίας.

Μπορεί τα σκυλιά να μην ξέρουν να οδηγούν, ωστόσο ο Δον φαίνεται πως ξάπλωσε χωρίς να γίνει αντιληπτός πάνω στα χειριστήρια ελέγχου του τρακτέρ, το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία, θέτοντας το σε κίνηση.

Το όχημα πέρασε μέσα από έναν φράχτη, κατέβηκε από ένα ανάχωμα και βρέθηκε μέσα στον αυτοκινητόδρομο, σταματώντας στο μεσαίο διαχωριστικό διάζωμα και αφήνοντας έκπληκτους τους οδηγούς.

CHRISTINA O'NEILL

Με το περιστατικό να συμβαίνει σε ώρα αιχμής, νωρίς το πρωί, ένα χάος προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τροχαία ατυχήματα ή τραυματισμοί, ενώ και ο σκύλος είναι καλά στην υγεία του.

Ο 77χρονος Τομ Χάμιλτον, ιδιοκτήτης του Δον και του τρακτέρ, άφησε το όχημα για λίγο και τελικά το είδε να κατεβαίνει τον λόφο και να καταλήγει στον αυτοκινητόδρομο, όπως δήλωσε ο ίδιος στα τοπικά μέσα.

Σίγουρα, από εδώ και στο έξης, θα είναι πιο προσεκτικός…

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή