Στη Βουλή η ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 21:48
UPD:21:49
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τις θέσεις της στη συζήτηση για την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων κι άλλων φορέων του Δημοσίου θα παρουσιάσει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, αύριο στις 6.30 μ.μ.

Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, όπου ήρθε προς συζήτηση το θέμα που αφορά την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων και την υποχρεωτική δέσμευσή τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, παρέστη αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γ. Πατούλη, τον Α' αντιπρόεδρο Δ. Καφαντάρη, τον γ.γ. Γ. Μουράτογλου και το μέλος του Δ.Σ. Ν. Χιωτάκη.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, κατόπιν δικών της πιέσεων, αλλά και των βουλευτών της αντιπολίτευσης, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση μιας ακόμα συνεδρίασης αύριο στις 6.30 μ.μ..

Στη συνεδρίαση αυτή θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού και τις αντιρρήσεις της πάνω στο περιεχόμενο της ΠΝΠ, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά το πρόσφατο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. στις 21 Απριλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή