Πόλο: Στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών ο Υδραϊκός

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 17:20
UPD:17:22
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Περιφανή πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών κατάκτησε ο Υδραϊκός, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνώντας νικηφόρα με 13-9 από την πρωτεύουσα της Αχαΐας απέναντι στον γηπεδούχο Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

Έτσι έκλεισε και η τελευταία θέση στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί το διήμερο 9-9 Μαΐου 2015 με άγνωστη προς το παρόν την έδρα που θα τη φιλοξενήσει. Υπενθυμίζεται ότι στο φάιναλ-4 είχαν ήδη προκριθεί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, στην Α1 Γυναικών η Γλυφάδα νίκησε 8-6 στο Ηράκλειο το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής και κατετάγη στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, κερδίζοντας την είσοδό της στα πλέι οφ.

Ο ΝΟΒΑ δεν παρουσιάστηκε για να παίξει με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό και ο ΝΟΒ κέρδισε το παιχνίδι με 5-0, ενώ ο -από καιρό υποβιβασμένος- Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στη Θεσσαλονίκη.

Τα ζευγάρια στους ημιτελικούς των πλέι-οφ στις Γυναίκες είναι Ολυμπιακός-Γλυφάδα και Βουλιαγμένη-Εθνικός, ενώ την πρόκριση θα πάρουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν δύο νίκες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις