Παναθηναϊκός: Διευκρινίσεις Πράνιτς μέσω... facebook

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 16:15
UPD:16:17
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο Ντάνιελ Πράνιτς για να δώσει διευκρινίσεις ως προς το θέμα που δημιουργήθηκε με προγενέστερη ανάρτησή του και αφορούσε στην αντιμετώπιση της οποίας είχε τύχει στον Παναθηναϊκό ο νεαρός συμπατριώτης του, Φραν Τούντορ.

Ο Πράνιτς είχε υποστηρίξει, ενοχλώντας τη διοίκηση και μέρος του φίλαθλου κοινού της ομάδας του, ότι οι «πράσινοι» δεν πρόσεξαν όσο έπρεπε και δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά στον νεαρό Κροάτη αμυντικό, ο οποίος φεύγοντας από την Ελλάδα επέστρεψε στην πατρίδα του και εντάχθηκε στη Χάιντουκ Σπλιτ.

«Το μοναδικό μου κίνητρο και ο στόχος που είχα με το μήνυμα που έγραψα, ήταν να συγχαρώ τον μικρό για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κροατίας με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Δεν υπάρχουν ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες, ούτε διάθεση να συζητήσω τί δεν πήγε καλά με τον Φραν και τον Παναθηναϊκό» έγραψε ο Πράνιτς στο facebook.

«Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, δίχως να σημαίνει ότι από τις δύο είναι λανθασμένη. Απλά έγινε... Προχωράμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας» συνέχισε ο Κροάτης διεθνής.

«Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι. Πάντα παλεύω και δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Είναι κάτι που αναγνώρισα και στον Φραν. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να του ανεβάσω το ηθικό και να τον ενθαρρύνω για τη συνέχεια ώστε να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να το κάνει κάθε μέρα αυτό.» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις