NBA: Στο 2-0 Ουάσινγκτον, Κλίβελαντ και Χιούστον

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 12:27
UPD:12:43
EPA/DAVID MAXWELL

Ο «βασιλιάς»των Καβαλίερς ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε 30 πόντους στον αγώνα κόντρα στους Σέλτικς με την ομάδα του να νικά για δεύτερη φορά μέσα στη Βοστόνη.

A- A A+

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν Κλίβελαντ, Ουάσινγκτον και Χιούστον στις δεύτερες αναμετρήσεις τους στα πλέι οφ του NBA, που υπήρξαν νικηφόρες και έφεραν τις προαναφερόμενες ομάδες στο 2-0.

Για τους Καβαλίερς ηγέτης ήταν πάλι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που οδήγησε τους «ιππότες» για μια ακόμη φορά και τούς επέτρεψε να επιβληθούν των Σέλτικς με 99-91. 

Ο Τζέιμς πέτυχε 30 πόντους, πήρε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, ενώ είχε και δύο μπλοκ, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να προσθέτει στη συνολική στατιστική του Κλίβελαντ 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στο Τορόντο, οι Ράπτορς είδαν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους Ουίζαρντς να εξαφανίζεται οριστικά, αφού έχασαν και τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα τους.

Οι «μάγοι», που είχαν τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζον Γουόλ με 28 και 26 πόντους αντίστοιχα, επικράτησαν αυτή τη φορά με 117-106 και επιστρέφουν στην πρωτεύουσα για να ολοκληρώσουν το έργο που ξεκίνησαν στον Καναδά παίρνοντας την πρόκριση στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας.  

Το Χιούστον, τέλος, νίκησε 111-99 το Ντάλας στο ντέρμπι του Τέξας, με τον Τζέιμς Χάρντεν να προσφέρει 24 πόντους και τον Κώστα Παπανικολάου να παίζει ελάχιστα στο τέλος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις