Πυρετός διεργασιών ενόψει Συνεδρίου

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2004 16:04
UPD:20:07
A- A A+

Πυρετός διεργασιών παρατηρείται στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος, ενόψει του έκτακτου συνεδρίου που θα εκλέξει το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου και τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την προετοιμασία του Συνεδρίου.

Ο κ. Παπανδρέου, σε δηλώσεις εξερχόμενος του Μαξίμου, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φίλους, τα μέλη του Κινήματος να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία, και εκτίμησε πως θα επέλθουν και άλλες καταστατικές αλλαγές, που θα αποκεντρώσουν την εξουσία προς τον πολίτη.

Το μεσημέρι συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ για τα διαδικαστικά θέματα του συνεδρίου, του οποίου θα προταθεί ως πρόεδρος η Φώφη Γεννηματά. Σε ερώτηση σχετικά με τον αναμενόμενο αριθμό συμμετοχής ο κ. Χρυσοχοΐδης, είπε, ότι πάνω από 146.000 που είναι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, θα είναι επιτυχία.

Η ψηφοφορία θα γίνει κυρίως σε δημοτικούς χώρους, και μπορούν να πάρουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους, ενώ από σήμερα το βράδυ θα λειτουργεί και τηλεφωνική γραμμή στον αριθμό 3660000 για περισσότερες πληροφορίες.

Το βράδυ, ο υπουργός Εξωτερικών θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην ΝΕΤ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή