«Captain Marvel», υπό το σκηνοθετικό βλέμμα της Αντζελίνα Τζολί

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 07:30
A- A A+

Η βραβευμένη με Όσκαρ  Αντζελίνα Τζολί, μετά την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του επικού βιογραφικού δράματος «Unbroken», ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στα κινηματογραφικά στούντιο.

Η 40χρονη Αμερικανίδα σταρ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας «Captain Marvel», η οποία θα είναι η πρώτη παραγωγή των στούντιο Marvel με υπερήρωα μια γυναίκα.

Οι υπεύθυνοι της Marvel έχουν ήδη συμφωνήσει με δύο γυναίκες σεναριογράφους, την Νικόλ Πέρλμαν («Οι φύλακες του γαλαξία») και τη Μεγκ ΛεΦοβ («Inside out» της Pixar, που θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες).

Η Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «By the Sea».

Για την ώρα, η Τζολί σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παραγωγή με τίτλο «By the Sea», μια  ταινία η οποία θα τη φέρει ξανά στην ίδια οθόνη με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Το «By the Sea» εκτυλίσσεται στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, όπου η Βανέσα, μια πρώην χορεύτρια και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικανός συγγραφέας, ταξιδεύουν στη χώρα. Ψυχραμένοι μεταξύ τους, θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ  και έναν ξενοδόχο - τους οποίους υποδύονται οι Γάλλοι ηθοποιοί, Νιλς Άρεστρουπ και Ρισάρ Μπορινζέ, αντίστοιχα.

naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς