Παραμένει στην Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 17:24
UPD:17:25
EPA/FRISO GENTSCH

«Το μέλλον μου είναι το ακόλουθο. Προπόνηση την Τετάρτη, ρεπό την Πέμπτη, προπόνηση την Παρασκευή, εξασφάλιση της Μπουντεσλίγκα το Σάββατο στον αγώνα με την Χέρτα και παραμονή εδώ τη νέα χρονιά» είπε ο Γκουαρντιόλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Στην Μπάγερν Μονάχου θα βρει τον Πεπ Γκουαρντιόλα και η επόμενη αγωνιστική περίοδος, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το μέλλον μου είναι το ακόλουθο. Προπόνηση την Τετάρτη, ρεπό την Πέμπτη, προπόνηση την Παρασκευή, εξασφάλιση της Μπουντεσλίγκα το Σάββατο στον αγώνα με την Χέρτα και παραμονή εδώ τη νέα χρονιά» είπε ο Γκουαρντιόλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Γκουαρντιόλα είχε ήδη αναφέρει ότι είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν (λήγει τον Ιούνιο του 2016), ενώ προσφάτως και ο Καρλ-Χάϊντς Ρουμενίγκε είχε εκφράσει επιθυμία να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις