Βραζιλία: Δύο άτομα εκτέλεσαν οκτώ οπαδούς της Κορίνθιανς

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 22:33
UPD:22:36
EPA/Oslaim Brito / HANDOUT
A- A A+

Σοκ στη Βραζιλία, καθώς την παραμονή του σημερινού ντέρμπι με την Παλμέιρας δύο ένοπλοι εισήλθαν στην «Pavilhao Nove», μία από τις έδρες των οπαδών της Κορίνθιανς και εκτέλεσαν 7 οπαδούς της, ενώ ένας όγδοος πέθανε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση, που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για διακίνηση ναρκωτικών.

Η σκηνή του εγκλήματος και το γεγονός ότι όλα τα θύματα αναγνωρίστηκαν αμέσως ως υποστηρικτές της «Timao» έκαναν τις Αρχές να σκεφτούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των Ultras, οι δεύτερες σκέψεις όμως οδήγησαν την αστυνομία στην υποψία ενός εγκλήματος που σχετίζεται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Προς τη δεύτερη υπόθεση συνηγορεί επίσης η σκηνή μπροστά στην οποία βρέθηκαν οι αστυνομικοί που βρήκαν τα θύματα: επτά σώματα κείτονταν στο έδαφος με μια πληγή στο σβέρκο, ενώ ένα άλλο, που βρέθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά, πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο, δηλαδή εκτέλεση όχι με τυχαίους πυροβολισμούς αλλά με αυστηρά συγκεκριμένο και «επαγγελματικό» τρόπο. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις