Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Ιβάνοβιτς, Γκιστ για τον 3ο προημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 19:41
UPD:19:45
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Αποφασισμένοι για να μειώσουν τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας σε 1-2 δηλώνουν παίκτες και τεχνικό τιμ στον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού τρίτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:45).

Ο προπονητής των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, περιμένει εντελώς διαφορετική την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση, ενώ και ο Τζέιμς Γκιστ επισήμανε μεταξυ άλλων ότι ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να στείλει τη σειρά σε 4ο παιχνίδι, στο ίδιο γήπεδο.

«Δεν κοιτάμε πίσω. Ό,τι έγινε... έγινε. Το καλύτερο παράδειγμα για εμάς είναι τα παιχνίδια της Μόσχας. Μπροστά μας έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε», τόνισε στις δηλώσεις του ο Μαυροβούνιος τεχνικός και συνέχισε: «Πιστεύω αυτό που πίστευα από την αρχή της σεζόν. Ότι, δηλαδή, όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται από εμάς και όχι από τους αντιπάλους μας. Το θέμα είναι πως θα παίξουμε εμείς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοικαι παίξουμε την άμυνα που πραγματικά μπορούμε, τότε θα τα καταφέρουμε. Και το έχουμε δείξει στο παρελθόν. Διαφορετικά μπορεί να χάσουμε από τον καθένα».

Αναφερόμενος στα δύο πρώτα ματς που έγιναν στη ρωσική πρωτεύουσα, ο Ιβάνοβιτς επισήμανε: «ΤΙ να πω, δεν αγωνιστήκαμε σε αυτά τα παιχνίδια. Και αυτό μου προξένησε τεράστια έκπληξη. Αυτή τη φορά ελπίζω να είμαστε διαφορετικοί. Με συγκέντρωση στην άμυνά μας και με καλή ροή στην επίθεσή μας».

Ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε από την πλευρά του: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο γήπεδό μας. Μπορούμε να νικήσουμε αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια. Να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη και να μη δεχόμαστε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Στην επίθεση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε το φαινόμενο να χάνουμε "εύκολα" καλάθια.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις