Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι με τη Βαλένθια (2-0)

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 19:04
UPD:19:11
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, που νίκησε με 2-0 τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου» και ξέφυγε προσωρινά με 5 βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα γκολ στο ξεκίνημα του ματς (1΄ Σουάρες) κι άλλο ένα στις καθυστερήσεις (Μέσι) χάρισαν το «τρίποντο» στους πρωτοπόρους της πριμέρα ντιβιζιόν, που μετά από 32 αγωνιστικές παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε απέδειξε ότι στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή της περιόδου έχει βρει την φόρμα της. Πριν από μερικές ημέρες νίκησε με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σήμερα κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Βαλένθια, η οποία περιμένει «στραβοπάτημα» της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Λα Κορούνια για να μην χάσει την επαφή της με την 3η θέση (66 έχουν οι «ροχιμπλάνκος» και 65 οι «νυχτερίδες»).

Μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ πρέπει απόψε να περάσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο της Μάλαγα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να βρεθεί ξανά στο -2 από την κορυφή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις