Τένις: Απλά... ανίκητος ο «Νόλε»

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 16:45
UPD:16:48
USA Today Sports/Geoff Burke

Νόβακ Τζόκοβιτς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Υπάρχει άραγε κάποιος που να μπορεί να σταματήσει αυτή την περίοδο τον Νόβακ Τζόκοβιτς;

Πολύ δύσκολο, είναι η απάντηση, καθώς ο «σεληνιασμένος» Σέρβος συνέτριψε και το νούμερο 10 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάρεν Τσίλιτς, τον οποίο νίκησε 2-0 (6-0, 6-3) σημειώνοντας τη 15η συνεχή νίκη και συνολικά 28η σε 30 αγώνες για το 2015!

Μια νίκη που έφερε τον «Νόλε» στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters με αληθινή επίδειξη δύναμης απέναντι στον Κροάτη πρωταθλητή του U.S. Open και αντιμέτωπο του νικητή που θα προκύψει από τον ισπανικό... εμφύλιο ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Νταβίντ Φερέρ

Ταυτόχρονα, ο Σέρβος υπεραθλητής συνέχισε το αήττητο σερί του τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ έφτασε στα 10 bagel (μηδενική απώλεια game σε σετ) από την αρχή της νέας χρονιάς, απέναντι μάλιστα σε σπουδαίους αντίπαλους όπως ο Άντι Μάρεϊ και ο Τσίλιτς!

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Κροάτης πήρε το πρώτο game στο παιχνίδι, ύστερα από οκτώ χαμένα (6-0, 2-0), οι θεατές τον αποθέωσαν, ενώ ο ίδιος σε μια κίνηση αυτοσαρκασμού αλλά και αναγνώρισης της αντίπαλης ανωτερότητας πανηγύρισε σαν να έβαλε γκολ σε τελικό Μουντιάλ!  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις