Δριμύτατη επίθεση Θ. Πάγκαλου στον Μ. Παπαγιαννάκη

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2004 15:46
UPD:16:19
A- A A+

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του ευρωβουλευτή του Συνασπισμού, Μ. Παπαγιαννάκη, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τις καταγγελίες του ευρωβουλευτή για την ψήφιση τροπολογίας με την οποία επιτρέπεται η αλλαγή χρήσης γης σε συγκεκριμένα τμήματα της λεωφόρου Βάρης-Βουλιαγμένης http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/02/04/871417.htm .

«Ο κ. Παπαγιαννάκης σκανδαλοθηρεί και προφανώς δεν γνωρίζει την Ελλάδα γιατί περνάει τον καιρό του στο Ευρωκοινοβούλιο», ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης βιβλίου του ¶ρη Σπηλιωτόπουλου, κλήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία του κ. Παπαγιαννάκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 11 Δεκεμβρίου 2003 ψηφίστηκε -χωρίς να συζητηθεί στην Βουλή- τροπολογία με τις υπογραφές των κ.κ. Πάγκαλου και Τσουκάτου και με τη σύμφωνη γνώμη της υπουργού ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., Βάσως Παπανδρέου, με την οποία επιτρέπεται η αλλαγή χρήσης γης σε συγκεκριμένα τμήματα της λεωφόρου Βάρης-Βουλιαγμένης για εμπορικές δραστηριότητες.

«Υπάρχουν περιοχές αμιγούς κατοικίας, όπως η Βούλα, όπου δεν μπορούν να γίνουν μαγαζιά, σχολεία ή φροντιστήρια. Σύσσωμος ο λαός της Βούλας δέχεται να μπορούν οι άνθρωποι να χτίζουν νομίμως καταστήματα και σχολεία σε οδικούς άξονες όπως η Βουλιαγμένης ή η Ποσειδώνος όπου ήδη υπάρχουν μαγαζιά και φροντιστήρια, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

«Εγώ είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την τροπολογία που υποστηρίχθηκε από όλο το λαό της Βούλας», τόνισε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε:

«Aυτοί που αντιδρούν είναι αυτοί που θέλουν την ησυχία τους και μια πολυτελή διαβίωση, με τους οποίους συντάσσεται ο κομμουνιστής κ. Παπαγιαννάκης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή