Βόλεϊ: Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 22:15
UPD:22:27
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε... εφτάψυχος, καθώς αν και ξεκίνησε τον αποψινό αγώνα στην Κυψέλη απέναντι στον Παναθηναϊκό παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο νίκησε 3-0 (25-22, 32-30, 25-8) τους «πράσινους» και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών.

Έτσι η πρόκριση στον τελικό της Α1 Ανδρών θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στην έδρα της μακεδονικής ομάδας τη Δευτέρα 20 Απριλίου. 

Το συγκρότημα του Γιάννη Καλμαζίδη οδήγησε ένας εντυπωσιακός Γκόμεζ, που κέρδισε μόνος του σχεδόν ένα σετ (22 πόντοι)! Στο πρώτο σετ καθοριστικό αποδείχθηκε το προβάδισμα του «Δικέφαλου» με 16-11, αφού παρά την προσπάθειά τους οι αθλητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν κατόρθωσαν να «κλείσουν» αυτή τη διαφορά.

Στο δεύτερο όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν αυτόχειρες. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 23-20 και 24-21, αλλά παρά τα τρία ματς-μπολ και τις συνολικά έξι χαμένες ευκαιρίες για το 1-1 ήταν ο ΠΑΟΚ που έφτασε στο 0-2 (32-30) και ύστερα έκανε... προπόνηση, δίνοντας στον αντίπαλό τους μόλις οκτώ πόντους. 

Να σημειωθεί ότι αν τελικά προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα παίξει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των τελικών χωρίς θεατές, καθώς ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τους «πράσινους» με αποκλεισμό του γηπέδου τους για μία αγωνιστική, εξαιτίας των επεισοδίων στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις